Tjoho, jag har vunnit!

Postad av monique den 7 jul, 2015 i Nyheter | Inga kommentarer »

I går fick jag ett SMS att jag hade ett paket att hämta. ”Vad har jag nu köpt”, var min första tanke. Eftersom jag håller på med materialsporter så som triathlon händer det att jag dreglar över siter som Wiggle med flera och när ny utrustning bara är ett par knapptryck bort är det lätt att inbilla sig att det par nya cykelskor är ett måste, eller vad det nu kan vara. När jag hämtade paketet så visade det sig dock vara en solmousse och en solspray från ACO! Det var underbara inspirerande PT-Fia som lottade ut dem på sin blogg (http://ptfia.metromode.se/). Supertack säger jag bara! Eftersom bådasolprodukterna är vattenfasta och gjorda för folk i farten blir de utmärkta att ha på när jag kör swimrun och triathlon nu i sommar! Jag är så glad och tacksam!!!

Vad gjorde jag då för att vinna? Jo jag tipsade om mina bästa sätt att få till semesterträningen. Läs mer nedan!

Mina bästa tips är:
1) Gå upp tidigt och spring eller simma innan resten av familjen vaknar, så kan du umgås resten av dagen.
2) Om du har små barn ta med dem till en lekplats och kör bootcamp-träning medan de leker.
3) Köp Naturpasset och ta med familjen ut i skogen på en orienteringsrunda (som kan avslutas med bad eller/glass 🙂 )
4) Mitt bonustips: Låt barnen cykla bredvid dig när du springer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *