Om Monique Stalås Hörnsten

Jag heter Monique Stalås Hörnsten och grundade MonQey Media 2009.  Jag arbetar dels med träning dels med att producera välskrivna och välformulerade texter för tidningar, magasin och till företag samt organisationer.

Träning är min stora passion och jag är personlig tränare, löpcoach och spinningledare. Själv håller jag på med triathlon, swimrun, ultralöpning, orientering, multisport, hinderbanetävlingar och traillöpning med mera. Jag har gjort Klassikern flera gånger. Har också genomfört flera både halva och hela Ironman. Tävlat i swimrun i exempelvis Nordslingan och Amfibiemannen. Sprungit många marathon och en hel del ultralopp.

Jag har lång erfarenhet som skribent och är utbildad journalist vid journalisthögskolan samt medlem i Svenska Journalistförbundet. Som journalist frilansar jag för en mängd olika tidningar och magasin.  Jag har också bland annat arbetat som pressekreterare vid EU-parlamentet i Bryssel och har stor vana att producera informationsmaterial, skriva pressmeddelanden och anordna presskonferenser.

Jag är också fembarnsmamma, fru och egen företagare – så jag vet hur man lägger livspussel och får in träning i vardagen.

Allt är möjligt

Det är min övertygelse – och jag hjälper mina klienter att uppnå sina mål

dent-de-crolles-ii

Monique Stalås Hörnsten